Varför ALGRENT?

Hållbart

Takrengöring mossa

Effekten är långtidsverkande vilket spar både tid för dig och bidrar till en lägre resursanvändning.


Genom en optimal dosering får du en effektiv rengöring som verkar i upp till 5 år, vilket spar både pengar, arbetstid samt vår miljö.

Modernt

Rengöring tegelfasad

ALGRENT är ett modernt rengöringsmedel som är anpassat för den nordiska utemiljön. Produkten är mycket skonsam mot ytor och biologiskt nedbrytbart.

Effektivt

Bensaltensid

ALGRENT är effektivt mot alger, mossa, svartmögel och lavar. Det verksamma ämnet Alkylbensyldimetylammoniumklorid desinficerar ytan och dödar påväxten omedelbart. Ämnet är godkänt i EU samt i Sverige.


Det verksamma ämnet Alkylbensyldimetylammoniumklorid är en vanlig komponent i desinfektionsmedel. Andra namn på samma verksamma ämne är Bensaltensid, Alkyl(C12-16)dimetylbenzylammoniumklorid eller Benzyl-C12-16-alkyldimethylchlorides.

Your heading text goes here

Snabb Leverans

ALGRENT levererar inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar som läggs innan kl 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd

ALGRENT är säkra på att du kommer bli 100% nöjd. Du har självklart öppet köp i 14 dagar. Skulle du inte bli nöjd med ALGRENTs resultat har du 30 dagar på dig att lämna tillbaka varan och få pengarna tillbaka.


ALGRENT ersätter dig till 100%, förutom returfrakten som du själv står för.